Locaties

Canadaplein en Rekerhout

Let op: het weekend van 10 en 11 augustus is de Alkmaarse binnenstad niet met de auto bereikbaar in verband met het EK Wielrennen in de stad.
Lees meer. op de site van Gemeente Alkmaar. Vanaf het station is de stad te voet prima bereikbaar, er zijn diverse oversteekplaatsen op het parcours.

 

Locatie Canadaplein (Google Maps)
Zomer op het Plein vindt plaats op het Canadaplein, tussen TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar. Parkeren kun je in Parkeergarage De Vest, Parkeergarage Grote Kerk of Parkeergarage Kanaalschiereiland. Op straat kun je betaald parkeren, tot 21.00 uur met een maximale parkeertijd van 2 uur.
Parkeren voor mindervaliden: er zijn in de buurt van het Canadaplein minimaal 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden, één voor het kantoor van de ABN Amro bank en twee in de Gasthuisstraat. Hiervoor is een ontheffing nodig, meer informatie.

Locatie Rekerhout (Google Maps)

Zomer in De Mare vindt plaats in de Rekerhout nabij Winkelcentrum De Mare, aan het Thijssepad (tegenover het grote speelterrein). Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het Beneluxplein. Vanaf daar loop je gemakkelijk de Rekerhout in.