Fantastische start Zomer op het Plein 2019!

Dolf Jansen en OG3NE wijden gloednieuw podium in

Met een gloednieuw podium en onder toeziend oog van de vele enthousiaste bezoekers, ging Zomer op het Plein afgelopen weekend van start! Op de warme zaterdagavond genoot men van het optreden van Dolf Jansen en Soundbridge. Dolf Jansen, zelf met roots in Ierland, vertelde verhalen over dit mystieke groene eiland en werd hierin muzikaal bijgestaan door Soundbridge en de Ierse singer-songwriter Elly O'Keefe.

Op de zondagmiddag bouwde de zingende zussen van OG3NE een feestje op het Canadaplein. Het massaal toegestroomde publiek werd eerst opgewarmd door verschillende ensembles gevormd door Conservatoriumstudenten van Inholland Haarlem. OG3NE gaf een spetterend finale optreden, begeleid door een band die zij zelf samenstelden uit de getalenteerde studenten.

Er staan nog vele weekenden vol fantastische optredens op het programma van Zomer op het Plein! Op de zaterdagavonden zijn er prachtige luisterconcerten (o.a. Janne Schra, Bertolf en Spijkers) en op de zondagmiddagen geniet je van spetterende shows (o.a. New Cool Collective, Ntjam Rosie en Diggy Dex)! Én nieuw dit seizoen: comedy op vrijdagavond. Alle evenementen van Zomer op het Plein zijn gratis toegankelijk. Bekijk de agenda voor alle artiesten en data.