Disclaimer & privacy

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Zomer op het Plein is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site.

Redactie
Elianne van Diepen, Ilona Broomans, Marja Elzinga, Renate Vetman, Ceda Lablans.

Programmering
Henk Foekema.

Vormgeving en webbuilding
Basic Orange

Deze site is met de groots mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en gebaseerd op gegevens verstrekt door producenten en gezelschappen. Wijzigingen voorbehouden.

Merkt u dat er iets niet klopt? Laat het ons alstublieft meteen weten. Dan kunnen we het corrigeren. Werkt iets niet goed? Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even, alstublieft. Bij voorbaat excuses voor het ongemak. Mail ons.

Privacy policy
Zomer op het Plein en Zomer in De Mare zijn de buitenevenementen van TAQA Theater De Vest.
TAQA Theater De Vest wil iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn bij een bezoek aan onze website. Om deze reden is het dan noodzakelijk dat wij in bepaalde gevallen persoonlijke gegevens verwerken. Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).
TAQA Theater De Vest gebruikt de via deze website verstrekte persoonsgegevens voor het versturen van nieuwsbrieven.

Voor nadere informatie over de gegevensverwerking in cookies, verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Tijdens Zomer op het Plein en Zomer in De Mare worden foto- en filmopnames gemaakt, waarop het publiek mogelijk te zien is.