Zomer in De Mare

Vier weekenden straattheater in de Rekerhout

Zomer in De Mare vindt wegens succes opnieuw plaats in de Rekerhout (aan het Thijssepad). Voor jong en oud is er op vier zondagmiddagen prachtig gratis (inter)nationaal straattheater te bewonderen. Iedereen vanaf 8 jaar kan op de zaterdagavonden mee op ‘AvondTuur’. Kom eerst gezellig samen soep eten aan lange tafels; als toetje wordt een bijzondere en/of spannende gratis voorstelling geserveerd!

Straattheater, spel en picknick
Vanaf zondag 1 juni kan iedereen van 2 tot 88 genieten van vier zondagmiddagen met straattheater tijdens de 8e editie van Zomer in De Mare. Iedereen is welkom om tussen 13.00 en 16.30 uur gezellig te picknicken. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en samen beleven ze allerlei korte straat- en circustheateracts en wonderlijke installaties.

Op ‘AvondTuur’ in de Rekerhout
Terug dit seizoen zijn de ‘AvondTuren’ die kinderen (8+) op de zaterdagavonden in juni kunnen beleven. Die avonden is de Rekerhout de locatie voor spannend, mysterieus theater.

De catering wordt verzorgd door VERS eten & drinken. Kom je op de zaterdagavonden soep eten voorafgaand aan de AvondTuur-voorstelling? Wegens beperkte capaciteit ontvangt VERS graag een reservering via info@versetenendrinken.nl of 072 511 0822.

Geen glaswerk meenemen in verband met de veiligheid. Hartelijk dank.