Zomer in De Mare

Vier weekenden straattheater in de Rekerhout

Vestival Zomer in De Mare uitgesteld tot 2021

Het had een zonnige en drukbezochte 9e editie van Zomer in De Mare moeten worden maar Corona gooide roet in het eten. Alle festivals en evenementen worden op last van de overheid tot 1 september afgelast. Het gratis toegankelijke festival Zomer in De Mare kan in 2020 daarom niet doorgaan en wordt uitgesteld tot 2021.

“De line-up was rond, de straatartiesten hadden er ontzettend veel zin in en alles stond klaar om opgebouwd te worden, maar helaas kunnen we door de maatregelen rondom het coronavirus dit jaar geen Zomer in De Mare aanbieden. We doen er alles aan om in 2021 alsnog een spetterende editie neer te zetten waar alle inwoners van Alkmaar van kunnen genieten”, aldus projectleider Henk Foekema van TAQA Theater De Vest. “Voor nu wensen we al onze bezoekers, de artiesten, vrijwilligers en medewerkers alle goeds. Blijf thuis, dan zien we jullie snel.”

Zomer in De Mare wordt mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest en Gemeente Alkmaar. Met dank aan Winkeliersvereniging De Mare, alle vrijwilligers en andere betrokkenen.