BonteHond - AaiPet (2,5+)

Rabo Juniorplein

familie
- zondag 3 juli - 14:30 uur

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.
 
Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter? AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. Winnaar van een Zilveren Krekel.
 
Het is Rabo Juniorplein! De hele middag zijn er voorstellingen voor kinderen van 2 -12 jaar, hun ouders en opa en oma’s! Doe deze middag ook de Kunst Kijker speurtocht in het Stedelijk Museum, de eerste 20 kinderen en ouders mogen gratis naar binnen.

LET OP: Deze voorstelling is te zien in de foyer van Taqa Theater De Vest. Er is plaats voor een klein groepje ouders met kinderen.

Canadaplein
Datum zondag 03 juli
Tijd 14:30 - 15:00

Prijzen

Cast & info

Organisatie: TAQA Theater De Vest
Spel: Dionisio Matias en Sacha Muller
Website: